Warning: Division by zero in /home/ringring/storage/modification/catalog/controller/extension/module/so_listing_tabs.php on line 746 top vanzari
Grid View:
Out Of Stock
Vizualizare rapidă

AIR WICK FRESHMATIC REZERVA SPRAY 250 ml Antitabac

13.99 Lei

Rezerva Air Wick Freshmatic Anti Tobacco elimina mirosul neplacut de tutun, inlocuindu-l cu un parfum racoritor de citrice. Dureaza pana la 60 de zile de parfum, pentru utilizare la intervale de 36 de minute.   Instructiuni de utilizare: Inaintea introducerii rezervei in aparat, verificati ca butonul de reglare a intensitatii parfumului sa..

Vizualizare rapidă

Aparat de spalat cu presiune HOFFTECH

360.00 Lei

Acest aparat de spalat cu presiune de pana la 100 bar este ideal atat pentru curatenia teraselor, curtilor, cat si pentru intretinerea autovehiculului.Puterea aparatului este de 1200 W...

Vizualizare rapidă

Ariel Heavy Duty Detergent - 24 Spalari

33.00 Lei

Hainele curate si pline de prospetime iti dau o stare de bine, iar totul incepe cu o spalare optima. Aici intervine detergentul pudra Ariel Heavy Duty. Acesta indeparteaza petele rezistente, prin curatarea in profunzime a fibrelor si previne depunerea ulterioara a murdariei.Ariel indeparteaza chiar si petele care provoaca mirosuri corporale neplacu..

Vizualizare rapidă

Lenor All-In-One April Fresh capsule - 12 spalari

22.72 Lei

Detergent capsule Lenor universal All-In-One, pentru 12 spalari. Incercati detergentul Lenor All-In-One capsule, pentru o experienta irezistibila. De ce sa alegeti Lenor? Pentru curatenie, miros proaspat, pentru ca va face hainele pufoase si ingrijeste fibrele hainelor. Lasati detergentul Lenor April Fresh All-In-One capsule sa va imbrace intr-un..

Vizualizare rapidă

SANYTOL Pudra Dezinfectant 450Gr Rufe Albe

18.74 Lei

Elimina petele persistente si mirosurile neplacute Sanytol, expertul in dezinfectarea fara clor, a dezvoltat un dezinfectant care elimina bacteriile si virusii, chiar si la 20grade Acest produs are o dubla actiune: timpul de actiune si bactericida - pentru toate tipurile de tesaturi albe - ideal pentru: textile ( lenjerie intima, sosete, sli..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)