Grid View:
Vizualizare rapidă

AIR WICK FRESHMATIC COMPLETE 250ML MONO COOL LINEN

31.00 Lei

Odorizant de camera AIR WICK FRESHMATIC aparat alb + rezerva COOL LINEN, 250mlAir Wick a fost dezvoltat in anul 1943 si a fost intampinat cu bratele deschise, a fost unul dintre primele dispozitive de eliminare a mirosurilor care arata extraordinar si lasa casele din Statele Unite mirosind curat si proaspat.Deoarece produsele si parfumuri..

Vizualizare rapidă

AIR WICK FRESHMATIC COMPLETE 250ML MONO FREZIE SI IASOMIE

31.00 Lei

Odorizant de camera AIR WICK FRESHMATIC aparat alb + rezerva FREZIE & IASOMIE, 250ml Air Wick a fost dezvoltat in anul 1943 si a fost intampinat cu bratele deschise, a fost unul dintre primele dispozitive de eliminare a mirosurilor care arata extraordinar si lasa casele din Statele Unite mirosind curat si proaspat.Deoarece produsele si pa..

Vizualizare rapidă

AIR WICK FRESHMATIC COMPLETE 250ML MONO MAGNOLIA

31.00 Lei

Odorizant de camera AIR WICK FRESHMATIC aparat alb + rezerva MAGNOLIA, 250mlAir Wick a fost dezvoltat in anul 1943 si a fost intampinat cu bratele deschise. A fost unul dintre primele dispozitive de eliminare a mirosurilor, care arata extraordinar si lasa casele din Statele Unite mirosind curat si proaspat. Deoarece produsele si parfumuri..

-9%
Vizualizare rapidă

AIR WICK FRESHMATIC REZERVA SPRAY 250 ml Mom's Baking

12.67 Lei 13.99 Lei

Air Wick a fost dezvoltat in anul 1943 si a fost intampinat cu bratele deschise, a fost unul dintre primele dispozitive de eliminare a mirosurilor care arata extraordinar si lasa casele din Statele Unite mirosind curat si proaspat.Deoarece produsele si parfumurile Air Wick au uimit gospodinele din SUA, Air Wick a decis in curand ca este momentul pa..

-9%
Vizualizare rapidă

Aparat de spalat cu presiune HÖFFTECH

326.00 Lei 360.00 Lei

Acest aparat de spalat cu presiune de pana la 100 bar este ideal atat pentru curatenia teraselor, curtilor, cat si pentru intretinerea autovehiculului.Puterea aparatului este de 1200 W...

-11%
Vizualizare rapidă

Ariel Heavy Duty Detergent - 24 Spalari

29.50 Lei 33.00 Lei

Hainele curate si pline de prospetime iti dau o stare de bine, iar totul incepe cu o spalare optima. Aici intervine detergentul pudra Ariel Heavy Duty. Acesta indeparteaza petele rezistente, prin curatarea in profunzime a fibrelor si previne depunerea ulterioara a murdariei.Ariel indeparteaza chiar si petele care provoaca mirosuri corporale neplacu..

-9%
Vizualizare rapidă

Axion Pasta Aloe 225gr

5.28 Lei 5.81 Lei

Cauti o solutie de curatat vase chiar si in apa rece? Pasta de vase Axion Aloe, 400 g, se bazeaza pe o formula imbunatatita cu agenti speciali pentru spalare in apa rece.Pentru indepartarea celei mai persistente grasimi si pentru a oferi veselei stralucire fara a o zgaria, descopera pasta de vase Axion Aloe:- Gama Axion ofera solutii de curatare ef..

-9%
Vizualizare rapidă

Axion Pasta Fusion Grapefruit 225gr

5.28 Lei 5.81 Lei

Axion Fusion este un degresant puternic chiar si in apa rece.Elimina mirosurile neplacute.Contine Grapefruit si Bicarbonat de sodiu.Cu formula sa imbunatatita cu agenti speciali pentru spalarea in apa rece, detergentul de vase Axion Grapefruit indeparteaza mirosurile neplacute, curata in profunzime, eliminand grasimile si ofera o stralucire vaselor..

-9%
Vizualizare rapidă

Axion Pasta Green Lemon 225gr

5.28 Lei 5.81 Lei

Axion Lemon, cu formula sa unica imbunatațita cu agenți speciali pentru spalare in apa rece, indeparteaza chiar si cea mai persistenta grasime, dand stralucire veselei fara a-i zgaria suprafata. Economiseste bani si energie cu Axion Lemon, puternic chiar si in apa rece!..

-9%
Vizualizare rapidă

Axion Pasta Ultra-Degresant 225gr

5.28 Lei 5.81 Lei

Formula unica imbunatatita cu agenti speciali pentru spalare in apa rece, elimina mirosurile persistente si chiar si cea mai dificila grasime, lasand vasele curate si placut parfumate.O cantitate mica de pasta asigura o spumare suficienta pentru spalarea eficienta a vaselor.Economisiti bani si energie cu Axion, puternic chiar si in apa rece.Instruc..

-37%
Vizualizare rapidă

CALGON - AUTOMAT - 500g

12.03 Lei 19.00 Lei

PROTEJEAZA IMPOTRIVA DEPUNERILOR DE CALCAR & PASTREAZA MASINA DE SPALAT CURATA*Protectie uimitoare impotriva calcarului datorita actiunii sale de neutralizare care protejeaza partile vitale ale masinii, cu avantajul de a mentine masina de spalat curata si fara mirosuri neplacute. Calgon ajuta la eliminarea murdariei si a reziduurilor de detergent, ..

-7%
Vizualizare rapidă

CALGON - AUTOMAT GEL 750ml.

26.06 Lei 27.99 Lei

Solutie anticalcar Calgon Power 3in1 pentru o masina de spalat rufe protejata, curatata si mirosind a prospetime!Pentru o apa de duritate medie cantitatea de 750ml. este necesara pentru 15 spalari.Calgon are 3 actiuni:- Protectie puternica impotriva calcarului care previne defectarea masinii de spalat rufe- Contine agenti activi anti-murdarie care ..

-7%
Vizualizare rapidă

CALGON - AUTOMAT GEL HYGENE+, 750ml.

26.06 Lei 27.99 Lei

Gel anticalcar Calgon Hygiene+, 750 mlGelul anticalcar Calgon Hygiene+ protejeaza masina de spalat impotriva depunerilor de calcar, formula sa antibacteriana omorand totodata bacteriile. Astfel, masina de spalat ramane curata si igienizata.Instructiuni de utilizare:Pentru protectie anticalcar, adaugati Calgon Gel Hygiene+ peste detergent, in sertar..

-7%
Vizualizare rapidă

CALGON - AUTOMAT POWERBALL TABLETE 15 tablete

23.17 Lei 24.99 Lei

Tablete anticalcar 3in1 Calgon Powerball 15 bucati Pentru o masina protejata, curata si mirosind a prospetime, Calgon are 3 actiuni de neutralizare:1. Protectie puternica impotriva calcarului care previne defectarea masinii2. Agenti activi anti-murdarie care protejeaza impotriva acumularii murdariei si a reziduurilor de detergenti3. Ajuta la preven..

-11%
Vizualizare rapidă

Cif Crema Lemon

11.60 Lei 13.00 Lei

Crema de curatat pentru suprafete dure, Cif Crema Lemon, indeparteaza usor acele pete de murdarie ce par imposibil de curatat din toata casa, chiar si de pe suprafetele moderne. Formula sa are la baza milioane de microparticule care patrund in murdaria dificila si o indeparteaza fara efort, protejand in acelasi timp suprafetele...

Afişare 1 - 15 din 52 (4 pagini)