Grid View:
-9%
Vizualizare rapidă

Gel de dus Palmolive 500ml

10.91 Lei 12.00 Lei

Reimprospateaza-te cu gelul de dus Palmolive Naturals Olive & Milk. Inspirat de natura, acest gel de dus te ajuta sa te simti in armonie cu tine. Formulat cu lapte hidratant si extract de masline, gelul de dus respecta echilibrul natural al pielii si pastreaza pielea hidratata. Gelul de dus a fost conceput cu dragoste, pentru a-ti oferi o stare de ..

-9%
Vizualizare rapidă

Gel de dus Palmolive Memories of Nature Sunset Relax 500 ml

10.91 Lei 12.00 Lei

Fii mai aproape de natura si testeaza experienta unica oferita de gelul de dus Palmolive Memories of Nature Sunset Relax, cu aroma de lavandaGelul de dus este realizat cu ingrediente de 95% origine naturala* si are o formula 95% biodegradabila, fara microplasticeFormula delicata a gelului de dus a fost testata dermatologicGelul de dus Palmolive Mem..

-9%
Vizualizare rapidă

Gel de dus Palmolive Pure Cocos

10.91 Lei 12.00 Lei

Gel de dus delicat imbogatit cu ingrediente atent selectionate.Contine nuca de cocos si glicerina, ingredient hidratant de origine naturala, ce confera o curatare delicata in timpul dusului si un parfum irezistibil...

-9%
Vizualizare rapidă

Gel de dus Palmolive Wellness Radiance 500 ml

10.91 Lei 12.00 Lei

Fii mai aproape de natura si testeaza experienta unica oferita de gelul de dus Palmolive Wellness Radiance, cu uleiuri esentiale 100% naturale si extract de cocosGelul de dus are o formula biodegradabila in proportie de 95%, 95% dintre ingrediente fiind de origine naturalaAcest gel de dus are o formula delicata, cu pH neutru si este testat dermatol..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)