Grid View:
Vizualizare rapidă

Bricheta metalica reincarcabila BBQ

22.00 Lei

Bricheta metalica reincarcabila, pentru gratar (umpluta cu gaz)...

Vizualizare rapidă

Cleste de gratar Grip

22.00 Lei

Acest cleste de gratar are clemele dintr-un plastic special, o prindere de cauciuc, la capatul manerului, si un mecanism de blocare, in vederea depozitarii. Este potrivit atat pentru gatit, prajit dar mai ales pentru preparat la gratar. Culori: argintiu + negru ..

Vizualizare rapidă

Gratar 4 trepte

56.65 Lei

Acest grătar tradițional este potrivit pentru o preparare directă și/sau indirectă pe cărbune, brichete sau lemn. Grill-ul grătarului este reglabil în 4 poziții de înălțime, pentru un rezultat cat mai bun asupra fripturii. Diametrul: 36 cm, înălțimea 51,5 cm, material: oțel..

Vizualizare rapidă

Gratar BBQ Smoker

429.00 Lei

Este ideal pentru petreceri in gradina si evenimente in aer liber. Poate fi folosit inclusiv pentru afumat. Are un termometru incorporat, ideal pentru prepararea unor fripturi delicioase. Gratarul este conceput pentru o utilizare versatila. Deoarece poate fi folosit si pentru afumat, este minunat pentru fanii preparatelor la gratar. Poate fi de ase..

Vizualizare rapidă

Gratar Grill Bucket

134.00 Lei

Un grill mare, cu maner pliabil, plus un grill mic suplimentar, o carcasa detasabila cu 4 orificii si 3 picioare metalice extensibile pe sol, acestea sunt elementele gratarului ideal pentru picnic si camping. Culoare neagra, dimensiuni: Ø26 x 18 cm....

Vizualizare rapidă

Gratarul de gatit

166.00 Lei

Gratarul are o carcasa metalica, cu doua ferestre de ventilatie, o tava detasabila cu orificii de aer, pentru carbune. Are de asemenea un grill detasabil pentru gratar, cu diametrul Ø 29 cm, un capac cu ferestre de ventilatie si maner din lemn. Cookout este totodata prevazut cu trei elemente de fixare, a capacului pe baza metalica, ca de altfel si ..

Vizualizare rapidă

Grill suplimentar pentru gratar 25x25cm

60.00 Lei

Accesoriu pentru gratar - ALGONPentru situatia in care aveti de preparat un file mai delicat, de peste sau nu, daca vreti sa nu va doara capul cu intorsul fripturilor sau daca pur si simplu vreti sa va luati un gratar de pus direct pe jarul facut intre pietre, intr-o excursie, va recomandam acest grill.Material: dublu aliaj de zinc Dimensiuni: 25x2..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)