Warning: Division by zero in /home/ringring/storage/modification/catalog/controller/extension/module/so_listing_tabs.php on line 746Warning: Division by zero in /home/ringring/storage/modification/catalog/controller/extension/module/so_listing_tabs.php on line 746 Curatare Baie
Grid View:
Vizualizare rapidă

CILLIT BANG Limescale- 750ml cu pulverizator

18.00 Lei

Detergent suprafete Cillit Bang Zero calcar, 750 mlIdeal pentru:- Mai multe tipuri de suprafete precum ceramica, acrilica, sticla;- Depuneri usoare si dificile de piatra si sapun intarit, rugina si murdarie obisnuita;- Mai multe tipuri de suprafete precum chiuvete, cazi de baie, vase de toaleta, dusuri, pereti si pardoseli cu gresie ceramica;Nu est..

Vizualizare rapidă

CILLIT BANG Shine Bathroom Trigger 750ml

18.00 Lei

Solutie de curatare pentru baie si bucatarie, elimina calcarul si depunerile de sapunIdeal pentru: faianta din baie si bucatarie, chiuveta, robinete din inox, suporturi de scurgere pentru vase, toaleta, cabina de dus, cada de baie, suprafete ceramiceNu este adecvat pentru suprafete fierbinti si delicate, cum ar fi:  marmura, granit, alama, cupru, a..

Vizualizare rapidă

Odorizant wc Sano Bon Blue 5in1 55g

8.93 Lei

• Curata, ofera stralucire si parfumeaza• Previne depunerile de calcar• Dezinfecteaza cu fiecare utilizare• Coloreaza apa..

Vizualizare rapidă

Odorizant wc Sano Bon Blue Apple 5in1

8.53 Lei

• Curata, ofera stralucire si parfumeaza• Previne depunerile de calcar• Dezinfecteaza cu fiecare utilizare• Coloreaza apa..

Vizualizare rapidă

Odorizant WC Sano Bon Blue Luxury Hotel 5in1

8.53 Lei

Detergent si odorizant pentru vasul toaletei. Curata, ofera stralucire, igienizeaza, parfumeaza si coloreaza apa. Previne depunerile de calcar. Odorizantul wc contine agenti de curatare, care igienizeaza la fiecare utilizare. Parfum: Luxury Hotel..

Vizualizare rapidă

Sano Anti Kalk Universal – 4 in 1

19.08 Lei

Sano Anti Kalk Universal – 4 in 14 actiuni, 1 singur produs!Indeparteaza calcarul, grasimea, coroziunea si rugina, precum si petele provocate de apa!Excelent pentru robinete, instalatii sanitare, inox, ceramica, oale, plite, suprafete de lucru, din bucatarie, etc.Gramaj disponibil: 700ml..

Vizualizare rapidă

Sano Anti Kalk WC

15.22 Lei

Sano Anti Kalk WCGel concentrat pentru vasul toaleteiContine Acid!indeparteaza piatra si rugina de pe vasul toaletei.Lichidul vascos aluneca greu si se lipeste de suprafata vasului de toaleta, pentru o curatare riguroasa si igienizare totala.Gramaj disponibil: 750ml...

Vizualizare rapidă

Sano Drain Liquid 1L - Solutie desfundat tevi

20.08 Lei

Sano Drain Liquid-Desfunda cu eficienta Maxima tevi, instalatii si canale de scurgere;degreseaza si impiedica formarea mirosurilor neplacute..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)