Warning: Division by zero in /home/ringring/storage/modification/catalog/controller/extension/module/so_listing_tabs.php on line 746Warning: Division by zero in /home/ringring/storage/modification/catalog/controller/extension/module/so_listing_tabs.php on line 746 Solutii Anticalcar
Grid View:
Vizualizare rapidă

CALGON - AUTOMAT - 500g

19.00 Lei

PROTEJEAZA IMPOTRIVA DEPUNERILOR DE CALCAR & PASTREAZA MASINA DE SPALAT CURATA*Protectie uimitoare impotriva calcarului datorita actiunii sale de neutralizare care protejeaza partile vitale ale masinii, cu avantajul de a mentine masina de spalat curata si fara mirosuri neplacute. Calgon ajuta la eliminarea murdariei si a reziduurilor de detergent, ..

Vizualizare rapidă

CALGON - AUTOMAT GEL 750ml.

27.99 Lei

Solutie anticalcar Calgon Power 3in1 pentru o masina de spalat rufe protejata, curatata si mirosind a prospetime!Pentru o apa de duritate medie cantitatea de 750ml. este necesara pentru 15 spalari.Calgon are 3 actiuni:- Protectie puternica impotriva calcarului care previne defectarea masinii de spalat rufe- Contine agenti activi anti-murdarie care ..

Vizualizare rapidă

CALGON - AUTOMAT GEL HYGENE+, 750ml.

27.99 Lei

Gel anticalcar Calgon Hygiene+, 750 mlGelul anticalcar Calgon Hygiene+ protejeaza masina de spalat impotriva depunerilor de calcar, formula sa antibacteriana omorand totodata bacteriile. Astfel, masina de spalat ramane curata si igienizata.Instructiuni de utilizare:Pentru protectie anticalcar, adaugati Calgon Gel Hygiene+ peste detergent, in sertar..

Vizualizare rapidă

CALGON - AUTOMAT POWERBALL TABLETE 15 tablete

24.99 Lei

Tablete anticalcar 3in1 Calgon Powerball 15 bucati Pentru o masina protejata, curata si mirosind a prospetime, Calgon are 3 actiuni de neutralizare:1. Protectie puternica impotriva calcarului care previne defectarea masinii2. Agenti activi anti-murdarie care protejeaza impotriva acumularii murdariei si a reziduurilor de detergenti3. Ajuta la preven..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)