Grid View:
-10%
Vizualizare rapidă

Capcana electrica pentru insecte

95.00 Lei 105.00 Lei

Capcana poate fi folosita impotriva tuturor insectelor zburatoare. Are urmatoarele caracteristici tehnice: - Lumina UV - Retea de inalta tensiune, fara substante chimice si fara mirosuri - Tava detasabila, pentru colectarea insectelor Lumina UV, din capcana electrica pentru insecte, atrage insectele zburatoare si apoi reteaua interioara de in..

-9%
Vizualizare rapidă

Sano K-300+ Insecticid 400 ml

19.60 Lei 21.56 Lei

Sano K-300+Extermina insectele si previne aparitia lor!Contine o formula puternica pentru tratamentul preventiv si periodic impotriva insectelor.Distruge eficient toate insectele care se tarasc, in special gandacii.Nu este nevoie de personal calificat pentru dezinsectii.Pulverizati in dulapuri din bucatarie (dar nu direct pe alimente), sub chiuvete..

-9%
Vizualizare rapidă

Sano K-600+ Insecticid 500 ml

28.73 Lei 31.60 Lei

Spray-ul lasa uscata suprafata tratata, nu pateaza si miroase placut. Pulverizati temeinic in colturi, in dulapurile de haine (dupa folosirea aspiratorului), in pliurile hainelor inainte de a fi introduse in dulap, pe rafturile de carti si intre paginile acestora. Se poate utiliza pe carti, imbracaminte, covoare, mobila, ca protectie impotriva mo..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)