Grid View:
Vizualizare rapidă

Dezinfectant Igienol mar verde 750ml

15.99 Lei

Igienol spray dezinfectant fara clor pentru suprafete si obiecte distruge 99.9% din bacterii, dizolva grasimea si depunerile de sapun.Toate produsele Igienol destinate curatarii si dezinfectarii suprafetelor sunt testate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie-Imunologie “Cantacuzino” si sunt avizate de Ministerul Sanata..

Vizualizare rapidă

Dezinfectant suprafete mici Igienol Marin 750ml

15.99 Lei

Dezinfectant suprafete mici Igienol Marin te ajuta sa ai mai mult decat o casa curata, o casa dezinfectata si o familie sanatoasa.Cu Igienol poti dezinfecta oriunde si oricand simti nevoia de dezinfectare.Igienol dezinfecteaza in siguranta orice suprafata (gresie, faianta, capacul WC, vas WC, olita, clante, tastatura, mouse, intrerupator, galeata d..

Vizualizare rapidă

Dezinfectant universal fara clor Igienol Blue 1L

15.99 Lei

Igienol Dezinfectant Universal Blue Fresh este special conceput pentru dezinfectare si curatenie, fara clor (hipoclorit de sodiu). Cu un miros placut, produsul nostru asigura eliminarea a 99,9% dintre bacterii (Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Enterococcus hirae), virusuri (Adenovirus, Poliovirus) si fungi (Candida a..

Vizualizare rapidă

Dezinfectant universal Igienol Pine Fresh 1L

15.99 Lei

Igienol Dezinfectant Universal Pine Fresh este special conceput pentru dezinfectare si curatenie, fara clor (hipoclorit de sodiu). Cu un miros placut, produsul nostru asigura eliminarea a 99,9% dintre bacterii (Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Enterococcus hirae), virusuri (Adenovirus, Poliovirus, AH1N1) si fungi (Ca..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)