Grid View:
Vizualizare rapidă

Cif Crema Lemon

13.00 Lei

Crema de curatat pentru suprafete dure, Cif Crema Lemon, indeparteaza usor acele pete de murdarie ce par imposibil de curatat din toata casa, chiar si de pe suprafetele moderne. Formula sa are la baza milioane de microparticule care patrund in murdaria dificila si o indeparteaza fara efort, protejand in acelasi timp suprafetele...

Vizualizare rapidă

CILLIT BANG Curata si Igienizeaza Suprafetele - 750ml cu pulverizator

17.99 Lei

Dezinfectant pe baza de clor Cillit Bang Curatenie si Igiena, 750 mlDezinfectant pe baza de clor ce omoara 99.9% dintre bacteriile testate*. + (*Eficacitate dovedita impotriva bacteriilor: Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, Candida albicans, Aspergillus brasiliensis conform standardelor EN 1276, EN ..

Vizualizare rapidă

CILLIT BANG impotriva grasimii - 750ml cu pulverizator

17.99 Lei

Cillit Bang Grease & Sparkle, si indeparteaza grasimea, petele de alimente si coapte pe alimente in cateva secunde!CARACTERISTICILE PRODUSULUISolutia puternica de curatare pentru bucataria dvs.Indeparteaza grasimile, petele de alimente si coapte pe alimente.Rezultatele vizibile in cateva secundeIdeal pentru multe suprafete diferiteTURBO FOAM!Contin..

Vizualizare rapidă

Sano Forte Plus 750ml

21.17 Lei

Sano Forte PlusCampionul indepartarii grasimii arse!Detergent Degresant spumaIndeparteaza grasimile arse si murdaria.Curata rapid fara inmuiere (timp de actiune 2-3 minute).Se aplica prin pulverizare.Ideal pentru suprafete medii si mari: gratare, plite, pereti de ceramica, cuptoare, aragazuri, tavi, etcSe aplica mult mai usor pe suprafete mari dato..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)