Cillit

Grid View:
Vizualizare rapidă

CILLIT BANG Curata si Igienizeaza Suprafetele - 750ml cu pulverizator

17.99 Lei

Dezinfectant pe baza de clor Cillit Bang Curatenie si Igiena, 750 mlDezinfectant pe baza de clor ce omoara 99.9% dintre bacteriile testate*. + (*Eficacitate dovedita impotriva bacteriilor: Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, Candida albicans, Aspergillus brasiliensis conform standardelor EN 1276, EN ..

Vizualizare rapidă

CILLIT BANG impotriva grasimii - 750ml cu pulverizator

17.99 Lei

Cillit Bang Grease & Sparkle, si indeparteaza grasimea, petele de alimente si coapte pe alimente in cateva secunde!CARACTERISTICILE PRODUSULUISolutia puternica de curatare pentru bucataria dvs.Indeparteaza grasimile, petele de alimente si coapte pe alimente.Rezultatele vizibile in cateva secundeIdeal pentru multe suprafete diferiteTURBO FOAM!Contin..

Vizualizare rapidă

CILLIT BANG Limescale- 750ml cu pulverizator

18.00 Lei

Detergent suprafete Cillit Bang Zero calcar, 750 mlIdeal pentru:- Mai multe tipuri de suprafete precum ceramica, acrilica, sticla;- Depuneri usoare si dificile de piatra si sapun intarit, rugina si murdarie obisnuita;- Mai multe tipuri de suprafete precum chiuvete, cazi de baie, vase de toaleta, dusuri, pereti si pardoseli cu gresie ceramica;Nu est..

Vizualizare rapidă

CILLIT BANG Shine Bathroom Trigger 750ml

18.00 Lei

Solutie de curatare pentru baie si bucatarie, elimina calcarul si depunerile de sapunIdeal pentru: faianta din baie si bucatarie, chiuveta, robinete din inox, suporturi de scurgere pentru vase, toaleta, cabina de dus, cada de baie, suprafete ceramiceNu este adecvat pentru suprafete fierbinti si delicate, cum ar fi:  marmura, granit, alama, cupru, a..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)