Grid View:
Vizualizare rapidă

BANDA AMBALAJ SCOTCH MARO 48 MM X 50 M ENERGO ZZ

2.73 Lei

Caracteristici Banda adeziva clasica, de ambalare, tip scotch, confectionata din polipropilena de inalta calitate. Prindere excelenta si aderare la diverse suprafete. Este ideala pentru ambalarea transporturilor, inchiderea cutiilor din carton, sigilare ambalaje din folii de polipropilena sau polietilena, fixarea marfurilor p..

Vizualizare rapidă

BANDA AMBALAJ SCOTCH TRANSPARENT 48 MM X 50 M ENERGO ZZ

2.73 Lei

Latime: 48 mm Lungime: 50 m..

Vizualizare rapidă

BANDA IZOLATOARE NEAGRA 20 M X 19 MM ENERGO ZZ

2.42 Lei

Banda izolatoare din PVC foarte flexibila cu putere de lipire excelenta izoleaza cablurile si conductorii trecand peste lungimea neizolata, confera flexibilitate buna si aderenta chiar si la aplicarea la temperaturi joase. Pentru aplicatii de izolare a cablurilor si a firelor, impachetare, marcare, ranforsare, sigilare si protectie. Date tehnic..

Vizualizare rapidă

BANDA MASCARE ADEZIVA 38 MM X 50 M ENERGO ZZ

5.78 Lei

Banda de mascare este o banda adeziva, de uz genera, pe baza de hartie subtire usor creponata in combinatie cu adeziv pe baza de cauciuc sintetic, de tip hot melt, pentru aplicatii, la interior, generale, de mascare, la temperatura camerei. ​Este recomandata si utilizata in special pentru mascarea muchiilor sau a suprafetelor uzuale in timpul ..

Vizualizare rapidă

BANDA MASCARE ADEZIVA 48 MM X 50 M ENERGO ZZ

7.20 Lei

Caracteristici Banda de mascare este o banda adeziva, de uz genera, pe baza de hartie subtire usor creponata in combinatie cu adeziv pe baza de cauciuc sintetic, de tip hot melt, pentru aplicatii, la interior, generale, de mascare, la temperatura camerei. ​Este recomandata si utilizata in special pentru mascarea muchiilor sau ..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)