Grid View:
Vizualizare rapidă

Hamac cu perne

258.00 Lei

Hamac cu perne:- partea superioară este rigidizată, pentru a fi agățată - țesătură și frânghii puternice din in- 120 kg capacitate de încărcare- cu pernă de scaun și spateÎn acest hamac vă puteți relaxa de la oboseala săptămânii, fie cu o băutură delicioasă, fie cu o carte distractivă în mână.Îl puteți folosi în interior dar și în aer liber. Tot ce..

Vizualizare rapidă

Hamac Dublu

131.00 Lei

Poate fi folosit atat in exterior, cat si in interior. Usor de fixat pe copaci sau stalpi. Este de asemenea confortabil pentru 2 persoane.  Hamacul ofera un real confort in casa, pe terasa sau in curte. Poate fi suspendat stabil cu franghii si poate sustine doua persoane. Este excelent pentru camping si excursii si il puteți folosi si in sezonul es..

Vizualizare rapidă

Hamac dublu, 3 culori

169.00 Lei

Hamac dublu, 3 culori, capacitate de încărcare 120 kg:- poate fi folosit atât în ​​interior, cât și în exterior- poate fi atașat cu ușurință de lemn, coloane etc.- Confortabil pentru 2 persoane- culori și dimensiuni selectabileHamacul oferă un real confort în casă, pe terasă și în curte.Poate fi suspendat stabil cu frânghii și este complet ideal pe..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)