Finish

Grid View:
-24%
Vizualizare rapidă

FINISH - SOLUTIE DE CURATARE 250 ml

18.28 Lei 24.00 Lei

Solutie pentru curatat masina de spalat vase Finish 250 ml Zi dupa zi, calcarul si grasimea se depun pe filtrele, pulverizatoarele si tevile masinii dvs. de spalat vase.Utilizati Finish Solutie de curatare pentru 100% CURATARE SUPERIOARA* a masinii dvs. de spalat vase.*100% inseamna o indepartare cel putin de 2 ori mai buna a grasimilor si depuneri..

-9%
Vizualizare rapidă

Finish All in One Max 22 Tablete

26.87 Lei 29.60 Lei

All in One Max - Curatare puternica de fiecare data. Elimina chiar si resturile vechi. Finish All in 1 face fata sarcinilor dificile. Finish PowerBall activeaza puternic tableta pentru a elimina chiar si resturile vechi, oferindu-va o curatare optima, chiar si din prima incercare, de fiecare data.Descoperiti gama noastra de produse pentru rezultate..

-9%
Vizualizare rapidă

FINISH ALL-IN-ONE - 86 TABLETE

51.53 Lei 56.70 Lei

Detergent de vase pentru masina de spalat Finish All-In-One, 86 tablete.Curatare puternica de fiecare data. Elimina chiar si resturile vechi. Finish All-In-One face fata sarcinilor dificile. Finish PowerBall activeaza puternic tableta, pentru a elimina chiar si resturile vechi, oferindu-va o curatare optima, chiar si din prima incercare.Descoperiti..

-10%
Vizualizare rapidă

Finish Powerball Classic 110 tablete

55.00 Lei 61.00 Lei

Detergent de vase pentru masina de spalat Powerball Classic 110 tableteCuratare puternica de fiecare data. Elimina chiar si resturile vechi. Powerball Classic face fata sarcinilor dificile. Finish PowerBall activeaza puternic tableta, pentru a elimina chiar si resturile vechi, oferindu-va o curatare optima, chiar si din prima incercare.Descoperi..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)