Grid View:
Vizualizare rapidă

Papuci Taruca Lady albi

72.00 Lei

Incaltaminte comoda si usoara destinata industriei alimentare, farmaceutice sau spitalelor Fete perforate pentru o mai buna aerisire a piciorului Talpa cu forma ergonomica Fetele din piele de bovina Captuseala din piele Talpa de poliuretan..

Vizualizare rapidă

Bocanci Panda Taurus clasa protectie S3

316.00 Lei

Bocanci de protectie cu bombeu si lamela antiperforatie nemetalice, talpa PU/TPU rezistenta la hidrocarburi, protectie PU la bombeu, captuseala Aborber cu tratament impotriva proliferarii ciupercilor si bacteriilor, fete de combinatie din piele si material textil. Bombeu intrait pentru rezistenta crescuta. Elemente reflectorizante, pentru vizibilit..

Vizualizare rapidă

Saboti Taruca Lady Goldenfit cu bareta albi

71.00 Lei

Incaltaminte comoda si usoara destinata industriei alimentare, farmaceutice sau spitalelor Fete perforate pentru o mai buna aerisire a piciorului Talpa cu forma ergonomica Fetele din piele nabuc Captuseala din piele Talpa de poliuretan..

Vizualizare rapidă

Sandale Panda Jotta 9112, clasa protectie S1

173.00 Lei

Sandale de protectie cu bombeu din otel si talpa cu auto-curatare din poliuretan, rezistenta la contactul cu combstibil, cu sistem de absortie a energiei in zona calcaiului si aderenta crescuta. Culoare: Negru Material: piele tip crazy horse si captuseala din material textil..

Vizualizare rapidă

Pantofi Toolik CRV clasa protectie S1P

269.00 Lei

Incaltaminte cu design modern, aspect sport Caracteristici: incaltaminte de protectie redusa bombeu material compozit lamela antiperforatie din Kevlar talpa antiderapanta cauciuc PU rezistenta la grasimi partea superioara din piele intoarsa respirabilitate mare datorita materialului textil perna de aer absorbtia socului in calcai fara componente..

Vizualizare rapidă

Sandale Henford, clasa protectie S1

190.00 Lei

Sandale cu partea din fata din piele, poliester si plasa Talpa exterioara Filon si cauciuc Captusela antibacteriana, respirabila din material poliester, plasa Bombeu : nemetalic..

Vizualizare rapidă

Bocanci BK HONEY de iarna bej

231.00 Lei

Bocanci de iarna, termoizolati cu vatelina, partea superioara din piele respirabila nubuck. Talpa este rezistenta la uleiuri..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)