Grid View:
Vizualizare rapidă

Dezinfectant Igienol mar verde 750ml

15.99 Lei

Igienol spray dezinfectant fara clor pentru suprafete si obiecte distruge 99.9% din bacterii, dizolva grasimea si depunerile de sapun.Toate produsele Igienol destinate curatarii si dezinfectarii suprafetelor sunt testate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie-Imunologie “Cantacuzino” si sunt avizate de Ministerul Sanata..

Vizualizare rapidă

Dezinfectant suprafete mici Igienol Marin 750ml

15.99 Lei

Dezinfectant suprafete mici Igienol Marin te ajuta sa ai mai mult decat o casa curata, o casa dezinfectata si o familie sanatoasa.Cu Igienol poti dezinfecta oriunde si oricand simti nevoia de dezinfectare.Igienol dezinfecteaza in siguranta orice suprafata (gresie, faianta, capacul WC, vas WC, olita, clante, tastatura, mouse, intrerupator, galeata d..

Vizualizare rapidă

Dezinfectant universal fara clor Igienol Blue 1L

15.99 Lei

Igienol Dezinfectant Universal Blue Fresh este special conceput pentru dezinfectare si curatenie, fara clor (hipoclorit de sodiu). Cu un miros placut, produsul nostru asigura eliminarea a 99,9% dintre bacterii (Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Enterococcus hirae), virusuri (Adenovirus, Poliovirus) si fungi (Candida a..

Vizualizare rapidă

Dezinfectant universal Igienol Pine Fresh 1L

15.99 Lei

Igienol Dezinfectant Universal Pine Fresh este special conceput pentru dezinfectare si curatenie, fara clor (hipoclorit de sodiu). Cu un miros placut, produsul nostru asigura eliminarea a 99,9% dintre bacterii (Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Enterococcus hirae), virusuri (Adenovirus, Poliovirus, AH1N1) si fungi (Ca..

Vizualizare rapidă

SANYTOL Baie Pulverizator 500 Ml

14.15 Lei

SANYTOL pentru baie asigura igiena perfecta. Actiunea sa dezinfectanta, anticalcar reprezinta singura modalitate de a preveni iîn mod eficient proliferarea microorganismelor nedorite si formarea de mucegai si calcar. Omoara 99,9% dintre bacterii, microbi si virusuri, inclusiv virusul gripal A (H1N1). Curata perfect. Elimina calcarul si creeaza lu..

Vizualizare rapidă

SANYTOL Bucatarie Ultra Degresant 500ml.

15.45 Lei

Dezinfectant ultradegresant pentru bucatarie Sanytol, 0.5 l SANYTOL pentru bucatarie este formulat special pentru indepartarea usoara si in profunzime a tuturor grasimilor si reziduurilor uscate. Curatarea, combinata cu dezinfectia, reprezinta singura modalitate eficienta de a preveni proliferarea microbilor in bucatarie. Omoara 99,9% dintre bact..

Vizualizare rapidă

SANYTOL Dezinfectant Pentru Textile 500Ml

18.49 Lei

Descriere Dezinfectant haine fara clor. Sanytol expertul in dezinfectarea fara clor, a dezvoltat un dezinfectant care elimina bacteriile, fungiile si virusii, chiar si la 20 grade Celsius. Pentru toate tipurile de tesaturi albe si colorate. Nu contine clor. Volum alcool: 0% Ingrediente Clorura de didecildimetilamoniu 2.7%...

Vizualizare rapidă

SANYTOL Gel Maini Dezinfectant 250Ml

16.49 Lei

Gelul Sanytol curata, dezinfecteaza, ucide 99,9% din bacterii, ciuperci si virusi si actioneaza fara clatire. Aplicati o cantitate mica de gel pe maini si intindeti-l pana la uscarea completa a acestora...

Vizualizare rapidă

SANYTOL Gel Maini Dezinfectant Mini 75Ml

10.50 Lei

Mini-gel dezinfectant pentru maini Sanytol Gelul Sanytol curata, dezinfecteaza, ucide 99,9% din bacterii, ciuperci si virusi si actioneaza fara clatire. Aplicati o cantitate mica de gel pe maini si intindeti-l pana la uscarea completa a acestora...

Vizualizare rapidă

SANYTOL Multisuprafete Spray 500ml - Eucalipt

14.90 Lei

Practic, fara clatire si fara clor, sprayul dezinfectant multi-suprafete curata si igienizeaza toata casa la un loc: toalete, cosuri de gunoi, tobogane de gunoi, litiere, cuptoare cu microunde,suprafete de lucru, frigidere, textile, covoare, carpete... Omoara 99,9% dintre microbi, bacterii si ciuperci Elimina printre altele: virusul gripal A (H1N..

Vizualizare rapidă

SANYTOL Pardoseli Si Suprafete 1L - Eucalipt

15.79 Lei

Sanytol Detergent dezinfectant pardoseli si suprafete (eucalipt), 1L Folosirea unui dezinfectant pentru curatare este singurul mod de a impiedica cu eficacitate proliferarea bacteriilor, fungilor si virusilor. Sanytol Dezinfectant pentru pardoseli si suprafete, fara clor, garanteaza o igiena perfecta si distruge microorganismele. Volum alcool: 0%..

Vizualizare rapidă

SANYTOL Pardoseli Si Suprafete 1L - Lamaie

15.99 Lei

Solutie dezinfectant si curatat pardoseli si suprafete Sanytol cu parfum de lamaie 1l Practic, fara clatire si fara clor, solutia de curatat dezinfectant pardoseli curata si igienizeaza toate tipurile de pardoseli Omoara 99,9% dintre microbi, bacterii si ciuperci Elimina, printre altele: virusul gripal A (H1N1), virusul herpetic, Salmonella, Lis..

Vizualizare rapidă

SANYTOL Pudra Dezinfectant 450Gr Rufe Albe

18.74 Lei

Elimina petele persistente si mirosurile neplacute Sanytol, expertul in dezinfectarea fara clor, a dezvoltat un dezinfectant care elimina bacteriile si virusii, chiar si la 20grade Acest produs are o dubla actiune: timpul de actiune si bactericida - pentru toate tipurile de tesaturi albe - ideal pentru: textile ( lenjerie intima, sosete, sli..

Vizualizare rapidă

SANYTOL Servetele Umede Dezinfectante 72 Buc

13.00 Lei

Concepute special pentru WC, baie si frigider, servetelele umede multi-suprafete de la SANYTOL curata si dezinfecteaza toate suprafetele. Utilizate preventiv si regulat, acestea controleaza si regleaza populatia microbiana din casa. Omoara 99,9% dintre virusuri, bacterii si ciuperci, inclusiv Listeria si Salmonella. Dezinfecteaza si curata si fa..

Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)