Grid View:
Vizualizare rapidă

FINISH - ALL in ONE - 86 TABLETE

65.00 Lei

Detergent de vase pentru masina de spalat Finish All in One, 86 tableteAll in One - Curatare puternica de fiecare data. Elimina chiar si resturile vechi. Finish All in 1 face fata sarcinilor dificile. Finish PowerBall activeaza puternic tableta pentru a elimina chiar si resturile vechi, oferindu-va o curatare optima, chiar si din prima incercare, d..

2-3 Days
Vizualizare rapidă

FINISH - ALL in ONE - MAX 65 TABLETE

65.00 Lei

Detergent vase Finish All in One Max, 65 buc All in One Max - Curatare puternica de fiecare data. Elimina chiar si resturile vechi. Finish All in 1 face fata sarcinilor dificile. Finish PowerBall activeaza puternic tableta pentru a elimina chiar si resturile vechi, oferindu-va o curatare optima, chiar si din prima incercare, de fiecare data.De..

Vizualizare rapidă

FINISH - SOLUTIE DE CURATARE 250 ml

24.00 Lei

Solutie pentru curatat masina de spalat vase Finish 250 ml Zi dupa zi, calcarul si grasimea se depun pe filtrele, pulverizatoarele si tevile masinii dvs. de spalat vase.Utilizati Finish Solutie de curatare pentru 100% CURATARE SUPERIOARA* a masinii dvs. de spalat vase.*100% inseamna o indepartare cel putin de 2 ori mai buna a grasimilor si dep..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)