Grid View:
-9%
Vizualizare rapidă

APARAT SUDURA INVERTER ARC 160 MMA CU ACCESORII ENERGO

689.00 Lei 758.84 Lei

CaracteristiciAparat de sudura cu electrod (MMA) semiprofesional pentru lucrari sau interventii cu tehnologie invertor ce ii confera o greutate redusa de doar 2.8 kg, dimensiuni mici, comparativ cu aparatele ce au transformator. Toate acestea faciliteaza transportul acestuia precum si lucrul la inaltime. Datorita tehnologiei IGBT aparatul ARC 160 a..

-8%
Vizualizare rapidă

APARAT SUDURA INVERTER ARC 200 MMA CU ACCESORII ENERGO

792.35 Lei 859.34 Lei

CaracteristiciAparat de sudura cu electrod (MMA) semiprofesional pentru lucrari sau interventii cu tehnologie invertor ce ii confera o greutate redusa de doar 5.0 kg, dimensiuni mici, comparativ cu aparatele ce au transformator. Toate acestea faciliteaza transportul acestuia precum si lucrul la inaltime. Datorita tehnologiei IGBT aparatul Arc 200 a..

-11%
Vizualizare rapidă

APARAT SUDURA INVERTER MAXIARC 160 MMA/TIG DC-LIFT CU ACCESORII ENERGO

1.545.00 Lei 1.730.40 Lei

CaracteristiciAparat de sudura cu electrod invelit profesional cu tehnologie inverter destinat lucrarilor de santier, de la ENERGO, modelul MAXIARC 160.Greutate redusa si versatilitate.Funciitle HotStart – pentru initierea progresiva si facila a arcului electric, ArcForce - asigura stabilitatea superioara a arcului electric prin controlarea intensi..

-17%
Vizualizare rapidă

APARAT SUDURA INVERTER MAXIARC 200 MMA/TIG CU ACCESORII SI MASCA ENERGO

1.815.00 Lei 2.195.68 Lei

CaracteristiciAparat de sudura cu electrod invelit profesional cu tehnologie inverter destinat lucrarilor de santier, de la ENERGO, modelul MAXIARC 200.Greutate redusa si versatilitateHotStart – functie pentru initierea progresiva si facila a arcului electricArcForce – functie care asigura stabilitatea superioara a arcului electric prin controlarea..

Vizualizare rapidă

APARAT SUDURA INVERTER MINIARC 160 MMA CU ACCESORII SI MASCA ENERGO

909.01 Lei

CaracteristiciAparat de sudura cu electrod (MMA) semiprofesional pentru lucrari sau interventii cu tehnologie invertor ce ii confera o greutate redusa de doar 4.6 kg, dimensiuni mici, comparativ cu aparatele ce au transformator. Toate acestea faciliteaza transportul acestuia precum si lucrul la inaltime. Datorita tehnologiei IGBT aparatul Miniarc 1..

-14%
Vizualizare rapidă

APARAT SUDURA INVERTER MINIARC 200 MMA CU ACCESORII ENERGO

983.18 Lei 1.140.88 Lei

CaracteristiciAparat de sudura cu electrod (MMA) semiprofesional pentru lucrari sau interventii cu tehnologie invertor ce ii confera o greutate redusa de doar 5.0 kg, dimensiuni mici, comparativ cu aparatele ce au transformator. Toate acestea faciliteaza transportul acestuia precum si lucrul la inaltime. Datorita tehnologiei IGBT aparatul Miniarc 2..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)